Tampondrukwerk in Roelofarendsveen

  • Meer herkenning voor uw bedrijf
  • Beste technieken en materialen
  • Alle kleurcombinaties mogelijk

Door middel van tampondrukwerk kunt u reclame-uitingen realiseren waarmee u uw bedrijf in Noord-Holland en Zuid-Holland op de kaart zet. Tampondruk is namelijk een techniek waarmee u vrijwel ieder product kunt bedrukken. Wanneer u uw logo op relevante gebruiksvoorwerpen plaatst, bent u beter zichtbaar voor uw klanten of doelgroep. Bent u op zoek naar een tampondrukker die tampondrukwerk voor u kan realiseren? Kom dan eens bij ons langs. De Jong Reclame in Roelofarendsveen is úw specialist in tampondrukwerk.

Bel ons:071-3316084

Waar kunt u tampondrukwerk voor gebruiken?

Er zijn talloze voorbeelden op te noemen waar tampondrukwerk voor ingezet wordt. Bij het bedrukken van relatiegeschenken of voorwerpen van pvc voor bedrijven in Noord-Holland of Zuid-Holland, wordt deze techniek vaak gebruikt. Pvc is een materiaal waar veel voorwerpen mee worden gemaakt, waardoor wij als tampondrukker eindeloze mogelijkheden bieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Toegangspasjes
  • Verpakkingstape
  • Spandoeken
  • Zadelhoezen
  • Ballonnen
  • Sleutelhangers

Wij bedrukken ook pvc voor particulieren in Zuid-Holland

Bij het bedrukken van pvc wordt vaak aan promotiemateriaal voor bedrijven in Noord-Holland of Zuid-Holland gedacht, zoals relatiegeschenken. Echter leveren wij als tampondrukker ook tampondrukwerk voor particulieren. Het maakt voor ons niet uit of u een grote of kleine oplage wenst; wij gaan graag voor u aan de slag. Ook wanneer u hulp nodig heeft bij het maken van een ontwerp kunt u op onze tampondrukker rekenen. Wij vertalen uw wensen en ideeën graag naar een passend ontwerp.

Laat ons uw relatiegeschenken of andere materialen bedrukken

Wilt u relatiegeschenken of iets anders laten bedrukken in Noord- of Zuid-Holland door een tampondrukker? Bij De Jong Reclame in Roelofarendsveen doen we dit graag voor u! Is uw materiaal niet geschikt voor tampondruk? Dat is geen enkel probleem. Voor textiel maken we gebruik van zeefdruktechniek. Dit is een speciale manier van bedrukken, waarbij de bedrukking echt ín de stof komt te zitten. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor digitaal drukwerk, belettering of lichtreclame. Kom gerust eens bij ons langs. Dan bespreken we de mogelijkheden met u onder het genot van een bakje koffie of biertje. Telefonisch uw opdracht doorgeven kan. Ons telefoonnummer is 071-3316084. Bij eventuele vragen over het bedrukken van pvc of relatiegeschenken door een tampondrukker voor uw bedrijf in Noord-Holland of Zuid-Holland kunt u tevens een e-mail sturen naar info@dejongreclame.nl.

Neem contact op

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%%footer%%