Zeefdruk

Wij kunnen hoogwaardig zeefdrukwerk aanbieden. Dit kan voor elke oplage, voor elk formaat en voor praktisch elk materiaal. Uitvoeringen in één kleur of full-colour zijn geen enkel probleem. Uw textielbedrukking wordt ook door ons verzorgd. Wij leveren een compleet pakket kleding. De kleding wordt door ons voorzien van elke gewenste tekst of afbeelding. Alle kleurmogelijkheden en combinaties zijn hierbij mogelijk.

Zeefdruk is een druktechniek die anders is dan alle andere. In de zeefdruk kunnen we materialen bedrukken die met een andere druk- techniek niet mogelijk zijn.

Het assortiment textiel is door ons met grote zorg samengesteld en dat in een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Direct op voorraad leverbaar zijn t-shirts, sweaters, poloshirts, polosweaters, bodywarmers, fleecetruien, (nylon)jacks, veiligheidskleding en bedrijfskleding. Daarnaast bedrukken we (sport)tassen, paraplu’s, caps en linnen tassen, maar ook (opnaai)emblemen. De meeste textiel kan rechtstreeks bedrukt worden met een tekst, uw logo of een full colour. Soms maken we gebruik van transfers omdat de te bedrukken plaats moeilijk rechtstreeks te bedrukken is.

Bedrukte T-Shirts voor BullShirt, shop voor trendy T-Shirts.

This slideshow requires JavaScript.

 

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: