Home | Belettering | Textielbelettering

HERKENNING

Meer herkenning
voor uw bedrijf.

DUURZAAM

Beste technieken
& materialen.

PLAN

klantgericht
meedenken.

Bij De Jong Reclame in Roelofarendsveen kunt u uitstekend terecht voor textielbelettering. Of u nu bedrijfskleding, tassen, sjaals of petten wilt bedrukken; wij staan voor u klaar. Ook wanneer u zelf nog geen ontwerp heeft voor uw textiel, kunt u op onze expertise rekenen. Onze creatieve medewerkers luisteren naar uw wensen en eisen en maken voor u een ontwerp op maat. Doordat we dit binnenshuis doen, hoeven we niet te schakelen met externe partijen en voorkomen we eventuele communicatiefouten. Kortom; u kunt uw textielbelettering met een gerust hart aan ons overlaten!

WAT WIJ DOEN .

Wilt u drukwerk laten ontwerpen en bent u benieuwd wat wij daarin voor uw bedrijf in Noord-Holland of Zuid-Holland kunnen betekenen? Dan nodigen we u graag uit voor een kopje koffie of een biertje in onze drukkerij in Roelofarendsveen. We vertellen u dan meer over de mogelijkheden en laten u verschillende voorbeelden zien.

Bel ons meteen

NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT .

U kunt bij ons terecht voor belettering en lichtreclame. Telefonisch is het ook mogelijk een opdracht aan ons door te geven. Bel voor meer informatie gerust naar 071-3316084. We zijn ook te bereiken via info@dejongreclame.nl of via het contactformulier.

Ga naar onze contactpagina

RECLAMEDRUKWERK IN
NOORD- EN ZUID-HOLLAND .

FULLCOLOUR DRUKWERK NODIG ? BEL 071-3316084 VOOR MEER INFO

Textielbelettering middels de beste druktechnieken

Wanneer wij uw textiel beletteren, maken we hierbij gebruik van de beste druktechnieken. Waar veel reclamebureaus kiezen voor transferdruk, geven wij de voorkeur aan zeefdruk. Zeefdruk is namelijk van betere kwaliteit en drukt echt ín de stof, terwijl de bedrukking bij transferdruk meer óp het textiel blijft zitten. Verder kunt u ons ook inschakelen voor andere soorten belettering:

Kom langs of neem contact met ons op

Heeft u interesse in textielbelettering? Dan nodigen we u graag uit op ons kantoor om uw reclamedrukwerk te bespreken. Onder het genot van een kopje koffie of een biertje vertellen we u dan meer over de mogelijkheden en laten we u enkele voorbeelden zien. Wilt u liever telefonisch de opdracht rond maken? Dat kan uiteraard ook. Bel dan naar 071-3316084. Bij eventuele vragen kunt u ook een e-mail sturen naar info@dejongreclame.nl.

Bekijk onze referenties

De Jong Reclame