Home | Referenties

HERKENNING

Meer herkenning
voor uw bedrijf.

DUURZAAM

Beste technieken
& materialen.

PLAN

klantgericht
meedenken.

WERKWIJZE

  1. Wij bespreken welke wensen/eisen u aan uw nieuwe logo stelt, zoals kleurgebruik, design, doelgroep, stijl etc. Uw nieuwe professionele logo moet natuurlijk indruk maken en helemaal kloppen.
  2. Vervolgens maken wij met de input een eerste concept van uw nieuwe logo. U zult na ons gesprek een aantal logo’s ontvangen in verschillende stijlen. Hieruit kunt uw favoriete ontwerp kiezen.
  3. Vervolgens gaan we bekijken hoe we uw favoriete logo kunnen verbeteren en fine tunen zodat deze perfect past bij uw wensen en eisen.
  4. Nadat het logo is ontworpen krijgt u het logo in alle gewenste bestandsformaten zoals PNG/EPS/PDF & JPG
  5. Mocht u behoefte hebben om ook het drukwerk door DE JONG RECLAME te laten regelen dan is dit ook geen probleem.

WAT WIJ DOEN .

Wilt u drukwerk laten ontwerpen en bent u benieuwd wat wij daarin voor uw bedrijf in Noord-Holland of Zuid-Holland kunnen betekenen? Dan nodigen we u graag uit voor een kopje koffie of een biertje in onze drukkerij in Roelofarendsveen. We vertellen u dan meer over de mogelijkheden en laten u verschillende voorbeelden zien.

Bel ons meteen

NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT .

U kunt bij ons terecht voor belettering en lichtreclame. Telefonisch is het ook mogelijk een opdracht aan ons door te geven. Bel voor meer informatie gerust naar 071-3316084. We zijn ook te bereiken via info@dejongreclame.nl of via het contactformulier.

Ga naar onze contactpagina

RECLAMEDRUKWERK IN
NOORD- EN ZUID-HOLLAND .

FULLCOLOUR DRUKWERK NODIG ? BEL 071-3316084 VOOR MEER INFO

KIES VOOR KWALITEIT .

Als u ons inschakelt voor uw reclamedrukwerk in Zuid-Holland en Noord-Holland, dan kiest u voor kwaliteit. Wij gaan namelijk uiterst zorgvuldig te werk en gebruiken de beste technieken om fullcolour drukwerk te realiseren voor uw bedrijf in Noord-Holland en Zuid-Holland. Zo gebruiken we bij het bedrukken van textiel een zeefdruk, waar veel andere partijen voor transferdruk kiezen. Een zeefdruk geeft echter betere kwaliteit en drukt de bedrukking echt ín de stof, terwijl dit bij een transferdruk meer op de stof blijft zitten.

OOK VOOR
PARTICULIEREN .

Natuurlijk leveren wij niet alleen fullcolour drukwerk voor bedrijven in Noord-Holland en Zuid-Holland met grote aanvragen. Als particulier kunt u ook uitstekend bij ons terecht. Kom gerust eens langs voor een bakje koffie of een biertje en dan bespreken we de mogelijkheden. Voor meer informatie over ons fullcolour drukwerk of het geven van een opdracht mag u ons natuurlijk ook bellen.

Bekijk onze referenties

De Jong Reclame