Home | Drukwerk | Zeefdrukwerk

HERKENNING

Meer herkenning
voor uw bedrijf.

DUURZAAM

Beste technieken
& materialen.

PLAN

klantgericht
meedenken.

Voor zeefdrukwerk bent u bij De Jong Reclame in Roelofarendsveen aan het juiste adres. Wij kunnen hoogwaardig zeefdrukwerk aanbieden. Dit kan voor elke oplage, voor elk formaat en voor praktisch elk materiaal. Uitvoeringen in één kleur of fullcolour zijn geen enkel probleem. Heeft u interesse in textielbedrukking omdat u bijvoorbeeld bedrijfskleding of een sporttas wil laten bedrukken voor uw bedrijf in Noord-Holland of Zuid-Holland? Voor alle soorten textielbedrukking schakelt u ons in! Wij staan bekend om onze goede service en denken graag met onze klanten mee. Ook als u nog geen ontwerp heeft, kunt u op onze hulp rekenen. Wij ontwerpen uw logo of ander soort bedrukking graag voor u. Dit doen we binnenshuis, waardoor we niet hoeven te schakelen met externe partijen.

Het verschil tussen zeefdrukwerk en transferdrukwerk

De meeste reclamebureaus en drukkerijen leveren transferdrukwerk in plaats van zeefdrukwerk. Bij De Jong Reclame is er echter bewust voor gekozen om gebruik te maken van zeefdruk. Zeefdrukwerk is namelijk van betere kwaliteit. Bij deze techniek wordt de bedrukking echt ín de stof gedrukt, terwijl het bij een transferdruk óp de stof blijft. Zeefdrukwerk voelt daardoor beter aan én blijft beter zitten.

Bedrukte bedrijfskleding

Als u een bedrijf heeft met werknemers die in contact komen met klanten, is het slim om hen bedrukte bedrijfskleding te laten dragen. Hierdoor zijn uw werknemers herkenbaar voor de klant en komen ze professioneler over. Als u ook bedrukte bedrijfskleding wilt hebben, kunt u ons hier uitstekend voor inschakelen. Wij leveren een compleet pakket kleding. De kleding wordt door ons voorzien van elke gewenste tekst of afbeelding. Alle kleurmogelijkheden en combinaties zijn hierbij mogelijk. Doordat we inmiddels jarenlange ervaring hebben met textielbedrukking, kunnen we uw werknemers voorzien van een professionele uitstraling.

Sporttas bedrukken

Veel sportteams laten tegenwoordig hun sporttas bedrukken met het logo van de sportvereniging in bijvoorbeeld Noord-Holland. Op die manier is het team herkenbaar en maken ze een beetje extra reclame voor de vereniging. Wilt u daarom ook uw sporttas laten bedrukken? Wij doen ook dit uiteraard graag voor u!

Bel ons meteen

NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT .

U kunt bij ons terecht voor belettering en lichtreclame. Telefonisch is het ook mogelijk een opdracht aan ons door te geven. Bel voor meer informatie gerust naar 071-3316084. We zijn ook te bereiken via info@dejongreclame.nl of via het contactformulier.

Ga naar onze contactpagina

RECLAMEDRUKWERK IN
NOORD- EN ZUID-HOLLAND .

FULLCOLOUR DRUKWERK NODIG ? BEL 071-3316084 VOOR MEER INFO

Ook voor ander soort drukwerk schakelt u ons in

Wilt u iets anders voor uw bedrijf laten bedrukken dan uw sporttas of bedrijfskleding? Met zeefdrukwerk is veel meer mogelijk! Allerlei soorten textielbedrukking kan met deze techniek worden gerealiseerd. We beschikken bovendien zelf over een assortiment aan textiel dat een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. Direct op voorraad leverbaar zijn T-shirts, sweaters, poloshirts, polosweaters, bodywarmers, fleecetruien, (nylon)jacks, veiligheidskleding en bedrijfskleding. Daarnaast bedrukken we (sport)tassen, paraplu’s, caps en linnen tassen, maar ook (opnaai)emblemen. De meeste textiel kan rechtstreeks bedrukt worden met een tekst, uw logo of een fullcolour. Soms maken we gebruik van transfers omdat de te bedrukken plaats moeilijk rechtstreeks te bedrukken is. Ook voor een belettering kunt u gemakkelijk bij ons terecht. Wilt u graag visitekaartjes, enveloppen, brochures of iets anders laten drukken? Ook voor dit digitale drukwerk schakelt u ons in.

Kom langs en bespreek de mogelijkheden

U bent van harte welkom bij ons langs te komen in Roelofarendsveen om de mogelijkheden voor textielbedrukking te bespreken voor uw bedrijf. Onder het genot van een lekker bakje koffie of biertje bespreken we met u wat we voor u kunnen betekenen met ons reclamedrukwerk. Bij eventuele vragen over zeefdrukwerk staan wij u uiteraard ook graag telefonisch te woord. Bel dan naar 071-3316084. Een e-mail sturen naar info@dejongreclame.nl kan ook.

Bekijk onze referenties

De Jong Reclame