Home | Bus bestickeren Zuid-Holland

HERKENNING

Meer herkenning
voor uw bedrijf.

DUURZAAM

Beste technieken
& materialen.

PLAN

klantgericht
meedenken.
Bus

Een bus bestickeren is een uitstekende keuze om de reikwijdte van uw naamsbekendheid naar ongekende hoogtes te brengen, ver buiten Zuid-Holland. Wanneer u ervoor kiest om uw bus te laten bestickeren door De Jong Reclame, verzekert u zich van een rijdende reclamezuil die uw boodschap verspreidt waar de weg u ook leidt.

WAT WIJ DOEN .

Wilt u drukwerk laten ontwerpen en bent u benieuwd wat wij daarin voor uw bedrijf in Noord-Holland of Zuid-Holland kunnen betekenen? Dan nodigen we u graag uit voor een kopje koffie of een biertje in onze drukkerij in Roelofarendsveen. We vertellen u dan meer over de mogelijkheden en laten u verschillende voorbeelden zien.

Bel ons meteen

NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT .

U kunt bij ons terecht voor belettering en lichtreclame. Telefonisch is het ook mogelijk een opdracht aan ons door te geven. Bel voor meer informatie gerust naar 071-3316084. We zijn ook te bereiken via info@dejongreclame.nl of via het contactformulier.

Ga naar onze contactpagina

RECLAMEDRUKWERK IN
NOORD- EN ZUID-HOLLAND .

FULLCOLOUR DRUKWERK NODIG ? BEL 071-3316084 VOOR MEER INFO

Brede zichtbaarheid door een bus te bestickeren

Een bus maakt vaak verre reizen en doorkruist hele landen, waardoor het bestickeren van een bus een strategische zet is om een breed publiek te bereiken. Een bus bestickeren met uw logo of boodschap transformeert elke route in een kans om op te vallen en herinnerd te worden. Het is een vorm van reclamedrukwerk die letterlijk en figuurlijk ver gaat. Deze mobiele billboards vangen de aandacht van zowel voetgangers als andere weggebruikers en zorgen voor een blijvende indruk. Zo wordt uw merknaam een bekend gezicht in het landschap. Naast een bus bestickeren, kunnen wij ook uw bedrijfswagen beletteren, zodat u herkenbaar bent waar u ook gaat.

Bus

Creëer een rijdend reclamebord

Laat ons uw bus bestickeren en transformeer uw voertuig in een indrukwekkend rijdend reclamebord. Onze belettering is van topkwaliteit en wordt door onze ervaren specialisten aangebracht, zodat u gegarandeerd bent van een professionele uitstraling. Tevreden klanten zijn onze beste referenties. Laat ons u helpen om uw merk op de kaart te zetten.

Bekijk onze referenties

De Jong Reclame